Friday, 6 May 2011

hey ho


 This is a shirt I made in peak performance this year. We had to choose one continent, and my t-shirt's inspired by the native Americans. I actually quite like how it turned out.

We then had this music fashion and dance show at school where we had to model our t-shirts and jewellery etc that the other departments had done. I wasn't that enthusiastic about this but after all it was almost fun. I didn't model my own t-shirt but only other people's stuff. The show was on for two nights.

My make-up on the 1st night, haha.And 2nd night:)

SHARE:

2 comments

Mau said...

Miih, kamala (no, ei oikeasti) löytää tämmöinen Edinburgh-blogi, kun kärsin parhaillaan ihan raastavasta ikävästä ko. kaupunkia kohtaan! Oltiin siellä viime kuussa käymässä ja voi, siellä oli niin mielettömän kaunista ja ihana tunnelma että ihan rakastuin<3

Nyt etinkin tässä työpaikkoja kesäksi sieltä, puolitosissasi, ehkä.. :-D

Englantisi on muuten tosi hyvää, näin englantilaista filologiaa opiskelevan mieltä oikein lämmittää lukea näin sujuvaa tekstiä. Onko sulla jotain sukua siellä päin tms kun noin sujuvasti luonaa? :)

Laura said...

Mau - haha, tiian edinburgh on ihana! en yhtaan halua miettia, etta on enaa pari kuukautta jaljella.. oon kuitenkin aatellu viela tulla tanne takasin joskus:)

kiitos:) mun isa oli englannista. siihen nahen mun englanti ei oo niin hyvaa ko pitais, mutta helpostipa talla parjaa! :)

© summer violets. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig